Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Polędwiczka wieprzowa w sosie majerankowym z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty
Kasza gryczana palona, Sól, Wieprzowina, polędwica, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 144 kJ/273 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 29,9 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 20,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.