Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Polędwiczka wieprzowa w sosie majerankowym z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Wieprzowina, polędwica, Woda, Kasza gryczana palona, Cebula biała, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Mąka ziemniaczana, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Pieprz czarny, Majeranek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 144 kJ/273 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 29,9 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 20,3 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: