Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-balsamicznym, kasza kuskus, surówka porowa
Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Olej rzepakowy, Sól, Majeranek, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Papryka słodka, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Wieprzowina, polędwica, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), surówka porowa (kapusta biała (64%), por (10%), jabłko (5%), majonez (15%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], marchew, cukier trzcinowy, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 314 kJ/314 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 23,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.