Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-balsamicznym, kasza kuskus, surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i chili
Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Kapusta kwaszona, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Marchew, Jabłko, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wieprzowina, polędwica, Sól, Mięta
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 804 kJ/670 kcal |
Tłuszcz: 23,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 65,4 g w tym cukry: 14,1 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 46,1 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.