Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-musztardowym, puree ziemniaczane, kapusta zasmażana z pomidorami
Kapusta kwaszona, Papryka słodka, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Wieprzowina, polędwica, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Majeranek, Koperek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Mąka PSZENNA
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 578 kJ/855 kcal |
Tłuszcz: 36,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,5 g |
Węglowodany: 79,8 g w tym cukry: 37,1 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 63,1 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.