Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
-
Less Carb
Polędwiczka wieprzowa w sosie porowym, kasza gryczana, surówka z marchewki i jabłka
Kasza gryczana palona, Marchew, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Majeranek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, Jabłko, Sól, Por, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Koperek, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 806 kJ/910 kcal |
Tłuszcz: 32,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g |
Węglowodany: 75,0 g w tym cukry: 16,2 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 79,2 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.