Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie porzeczkowym, pudding yorkshire, mizeria
Rozmaryn, Miód pszczeli, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA, olej rzepakowy, Rozmaryn, Porzeczki czarne, Mąka ziemniaczana, Wieprzowina, polędwica, Ogórek zielony, Czosnek, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 650 kJ/394 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 27,8 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 38,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.