Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie rabarbarowo-balsamicznym, kasza owsiana z natką pietruszki, surówka z marchewki i jabłka
Kasza OWSIANA, Sól, Natka pietruszki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Rabarbar, Jabłko, Marchew, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 968 kJ/948 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 112,7 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 16,2 g |
Białko: 69,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.