Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
Polędwiczka wieprzowa w sosie śliwkowo-balsamicznym, kasza owsiana, surówka z marchewki i jabłka
Rozmaryn, Kasza OWSIANA, Sól, Natka pietruszki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Śliwki, Cukier, Jabłko, Marchew, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 453 kJ/347 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 42,6 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 23,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.