Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie śliwkowym, ryż jaśminowy, surówka buraczkowo-gruszkowa
Kiełki rzodkiewki, Burak, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Gruszka, Olej rzepakowy, Ryż jaśminowy, Czosnek, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Cukier, Sól, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 597 kJ/621 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 82,5 g w tym cukry: 16,3 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 42,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.