Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Polędwiczka wieprzowa w sosie węgierskim, kasza pęczak, ogórek małosolny
Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Papryka słodka, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka ostra, Sól, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Natka pietruszki, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 177 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 31,8 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 22,3 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.