Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, kopytka z batatów, surówka buraczkowo-jabłkowa
Mąka kukurydziana, SELER korzeniowy, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Jabłko, Burak, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Por, Mąka ryżowa, Pietruszka, Marchew, Natka pietruszki, Ziemniaki, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 530 kJ/366 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 37,7 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 31,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.