Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, kopytka z batatów, surówka buraczkowo-jabłkowa

Mąka kukurydziana, SELER korzeniowy, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Jabłko, Burak, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Por, Mąka ryżowa, Pietruszka, Marchew, Natka pietruszki, Ziemniaki, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Wieprzowina, polędwica

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 530 kJ/366 kcal
Tłuszcz: 10,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 37,7 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 31,3 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • jaja
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: