Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, ryż basmati, surówka buraczkowo-jabłkowa
Natka pietruszki, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Czosnek, Oliwa z oliwek, Jabłko, Ryż basmati, Burak, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Sól, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 567 kJ/614 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 74,5 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 46,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.