Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, ryż basmati, surówka buraczkowo-jabłkowa

Natka pietruszki, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Czosnek, Oliwa z oliwek, Jabłko, Ryż basmati, Burak, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Sól, Wieprzowina, polędwica

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 567 kJ/614 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 74,5 g
w tym cukry: 12,9 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 46,9 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: