Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, ryż basmati, surówka buraczkowo-jabłkowa

Wieprzowina, polędwica, Burak, Ryż basmati, Jabłko, Woda, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Oliwa z oliwek, SELER korzeniowy, Pietruszka, Marchew, Por, Natka pietruszki, Sól, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 507 kJ/599 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 71,3 g
w tym cukry: 13,8 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 46,5 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: