Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonym pieprzem, colesław, kasza jaglana
Kasza jaglana, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Czosnek, Cebula biała, Zielony pieprz (pieprz zielony ziarnisty, woda, ocet spirytusowy, sól. regulator kwasowości: kwas octowy), Pieprz czarny, Sól, Wieprzowina, polędwica, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Majeranek, Koperek, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 293 kJ/787 kcal |
Tłuszcz: 25,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 68,0 g w tym cukry: 20,8 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 73,6 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.