Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Polędwiczka wieprzowa w teriyaki z warzywami z patelni i makaronem sojowym
SEZAM czarny, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Wieprzowina, polędwica, Czosnek, Cukier, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Groszek cukrowy, Marchew, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 673 kJ/400 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 42,2 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 33,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.