Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Polędwiczka wieprzowa w teriyaki z warzywami z patelni i makaronem sojowym

Wieprzowina, polędwica, Groszek cukrowy, Marchew, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Sok z limonki, SEZAM czarny, Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cukier, Sól, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 678 kJ/401 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 42,1 g
w tym cukry: 16,0 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 33,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: