Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Less Carb

Polędwiczka wieprzowa w teriyaki z warzywami z patelni i makaronem sojowym

warzywa 45% (groszek cukrowy, marchew, kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), sok z limonki, sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), woda, ksylitol, olej rzepakowy, imbir różowy marynowany, czosnek, mąka OWSIANA bezglutenowa), polędwiczka teriyaki 30% (wieprzowina, polędwica, sos teriyaki (zawiera SOJĘ), imbir różowy marynowany, sok z limonki, ksylitol, czosnek, olej rzepakowy, pieprz czarny, sól), makaron 24% (makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), sól, olej rzepakowy), SEZAM czarny 1%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 601 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 37,3 g
w tym cukry: 9,5 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 34,2 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: