Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Polędwiczka wieprzowa w teriyaki z warzywami z patelni i makaronem sojowym

SEZAM czarny, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Wieprzowina, polędwica, Czosnek, Cukier, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Groszek cukrowy, Marchew, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 673 kJ/400 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 42,2 g
w tym cukry: 10,5 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 33,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: