Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
Polędwiczka wieprzowa z makaronem soba po azjatycku
Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Imbir, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Por, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Marchew, Mąka ziemniaczana, Cynamon, Olej rzepakowy, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Cebula czerwona, Szczypiorek, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wieprzowina, polędwica, Sól
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 902 kJ/455 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 47,7 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 34,9 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.