Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
Polędwiczki wieprzowe w sosie majerankowym, kopytka, blanszowane szparagi
Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Olej rzepakowy, Sól, Wieprzowina, polędwica, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Natka pietruszki karbowana, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Szparagi
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 796 kJ/668 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 79,2 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 56,2 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.