Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Polędwiczki wieprzowe w sosie z suszonych pomidorów, puree pietruszkowe, marchewka z groszkiem
Sól, MASŁO 82% tł., Tymianek, ŚMIETANA 15% tł., Ziemniaki, Pietruszka, MLEKO spożywcze 2% tł., Gałka muszkatołowa, Groszek zielony, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wieprzowina, polędwica, Marchew baby, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 803 kJ/431 kcal |
Tłuszcz: 22,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 29,8 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 34,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.