Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
-
Less Gluten
-
Less Carb
Polenta z musem ziemniaczano-jabłkowym, szynką parmeńską i krewetką
Tymianek, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Jabłko, Ziemniaki, Rozmaryn, Czosnek, Krewetki Tiger (SKORUPIAKI), Cytryna, Kasza kukurydziana, Sól, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 639 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 22,7 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.