Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Polenta z pieczonymi pomidorkami i bryndzą
Rozmaryn, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomidorki cherry, Kasza kukurydziana, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser bryndza
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 114 kJ/505 kcal |
Tłuszcz: 24,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 47,1 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 23,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.