Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Policzki wołowe w sosie grzybowym, gnocchi szpinakowe, blanszowane kolorowe marchewki
Gnocchi szpinakowe (woda, płatki ziemniaczane, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, szpinak w proszku (1.2%), mąka ryżowa), Papryka słodka, Tymianek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), ŚMIETANA 15% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Ziele angielskie, Policzki wołowe, SELER naciowy, Pieprz czarny, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Jałowiec, Czosnek, Cebula biała, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Marchew żółta obrana, Marchew, Marchew fioletowa, Sól, Grzyby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 372 kJ/328 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 38,9 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 30,3 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.