Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pollo al limone - kurczak w sosie cytrynowym i rozmarynie, ziemniaczki pieczone, surówka z kapusty pekińskiej
Rozmaryn, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cebula, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Cytryna, Koperek, Cebula szalotka, Cukier, Sok z cytryny, Rozmaryn, Oliwa z oliwek, Mąka ziemniaczana, Kurczak (pierś), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 233 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 24,7 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 31,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.