Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Vegan
Pomidorowa z makaronem
Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Olej rzepakowy, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 12,9 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.