Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pomidorowa z makaronem bezglutenowym
Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Pieprz czarny, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 970 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 32,8 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.