Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
NTFY_Pomidorowa z ryżem
Ryż biały, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 477 kJ/114 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 16,0 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 2,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.