Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Potrawka z czerwonej soczewicy, brokułów i pieczarek portobello, komosa ryżowa, surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Komosa ryżowa, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Brokuły, Pieczarki portobello, Batat, Soczewica czerwona, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Imbir różowy marynowany, Kiełki słonecznika, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 879 kJ/449 kcal
Tłuszcz: 10,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 67,9 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 12,1 g
Białko: 15,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: