Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Potrawka z czerwonej soczewicy, brokułów i pieczarek portobello, komosa ryżowa, surówka z czerwonej kapusty
Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Kiełki słonecznika, Czosnek, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarki portobello, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Imbir różowy marynowany, Brokuły, Batat, Sól, Komosa ryżowa, Soczewica czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 879 kJ/449 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 67,9 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.