Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Prowansalski burger wołowo-wieprzowy z pomidorowym pesto, pieczone ziemniaki, blanszowane szparagi
Kiełki słonecznika, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Wieprzowina, Wołowina, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), JAJA kurze, ORZECHY WŁOSKIE, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Szparagi, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 859 kJ/444 kcal |
Tłuszcz: 28,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 36,3 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 27,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.