Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
Proziaki z twarogiem wędzonym i konfiturą z czerwonej cebuli
Kiełki lucerny, JAJA kurze, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Proszek do pieczenia, Mąka PSZENNA, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Cukier, Sól, Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Majeranek, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ser bryndza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 441 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 14,9 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.