Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Ptyś z twarożkiem kozim, pieczonym burakiem i musztardowcem
Musztardowiec, Tymianek, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Cukier, Burak, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 661 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 11,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 11,7 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.