Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Less Gluten
Pudding chia z tapioką, masłem orzechowym, suszonymi daktylami i musem jabłkowym
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Cynamon, Jabłko, Sok z cytryny, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Nasiona chia, Tapioka (skrobia z tapioki, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 660 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 22,2 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.