Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pudding chia z tapioką, mlekiem kokosowym, chipsami bananowymi i jagodami goji; owoce tropikalne
Ananas, Chipsy bananowe (banan, olej kokosowy, cukier, aromat), Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kiwi, Melon, Ksylitol, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Nasiona chia, Tapioka (skrobia z tapioki, woda)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 655 kJ/395 kcal |
Tłuszcz: 29,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 15,5 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.