Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pudding chia z tapioką, szpinakiem, pomarańczą, jagodami goji i prażonymi migdałami
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY, Pomarańcza, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Nasiona chia, Szpinak baby, Tapioka (skrobia z tapioki, woda), Witamina C
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 355 kJ/324 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 49,6 g w tym cukry: 39,0 g |
Błonnik: 11,0 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.