Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pudding jaglany banoffee pie z daktylowym toffee, karmelizowane wiśnie
Chipsy bananowe (banan, olej kokosowy, cukier, aromat), Cukier, Kasza jaglana, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Banan, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Mąka ziemniaczana, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 135 kJ/271 kcal |
Tłuszcz: 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 55,4 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.