Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pudding jaglany z bananem, sosem porzeczkowym i płatkami migdała
MIGDAŁY w płatkach, Banan, Cukier, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Kasza jaglana, Mąka ziemniaczana, Porzeczki czarne
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 779 kJ/186 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.