Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pudding ryżowo-bananowy z sosem malinowym
Chipsy bananowe (banan, olej kokosowy, cukier, aromat), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Cynamon, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ryż jaśminowy, Banan, Cukier, Maliny
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 185 kJ/522 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 112,4 g w tym cukry: 38,8 g |
Błonnik: 11,8 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.