Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
Pudding ryżowy, sos jeżynowo-malinowy
Cukier puder, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Pasta waniliowa, Ryż biały, Sok z cytryny, Wiórki kokosowe, ORZECHY PISTACJOWE, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Jeżyny, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 421 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.