Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten

Pudding ryżowy, sos jeżynowo-malinowy

Cukier puder, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Pasta waniliowa, Ryż biały, Sok z cytryny, Wiórki kokosowe, ORZECHY PISTACJOWE, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Jeżyny, Maliny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
421 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 13,3 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 2,6 g
Sól: 0,0 g

Alergeny

  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: