Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pudding ryżowy z gorzką czekoladą, chili i sosem z owoców leśnych
MIGDAŁY w płatkach, Jagody, Maliny, Truskawki, Chili, Cynamon, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ryż biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 056 kJ/252 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 43,0 g w tym cukry: 17,9 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.