Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Pudding z chałki z jagodami, serek mango, maliny
Maliny, Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Ksylitol, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Jagody, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 608 kJ/384 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 48,3 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 18,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.