Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Pudding z chałki z jagodami, serek mango, śliwki
Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Ksylitol, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Jagody, Śliwki, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 600 kJ/382 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 52,5 g w tym cukry: 12,3 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 17,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.