Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pudding z czarnego ryżu z mango i granatem
Granat, Mango, Ksylitol, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż czarny, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 592 kJ/381 kcal |
Tłuszcz: 21,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,9 g |
Węglowodany: 44,5 g w tym cukry: 17,6 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.