Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Pudding z ryżu jaśminowego z mango, jogurt malinowy
Mięta, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Maliny, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 059 kJ/492 kcal |
Tłuszcz: 20,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,8 g |
Węglowodany: 68,4 g w tym cukry: 26,1 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.