Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Pudding z siemienia lnianego z malinami i jabłkiem
jabłko, ORZECHY NERKOWCA, Cukier, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), MLEKO spożywcze 2% tł., Siemię lniane, Maliny
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 299 kJ/310 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 61,9 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 20,9 g |
Białko: 10,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.