Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pudding z tapioki i chia z mango, morele, jeżyny
Jeżyny, Morele, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Nasiona chia, Tapioka (skrobia z tapioki, woda)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 545 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,2 g |
Węglowodany: 41,0 g w tym cukry: 19,8 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.