Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pudding z tapioki na mleku kokosowym z marakują i borówkami
Marakuja pulpa (Marakuja, cukier), Mięta, Borówka amerykańska, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Tapioka (skrobia z tapioki, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 694 kJ/166 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 24,5 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 1,1 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.