Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Pulpeciki drobiowe po marokańsku, kasza kuskus, surówka z kapusty pekińskiej
Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Papryka czerwona, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapusta pekińska, Jabłko, Cukier, Cebula, ŚMIETANA 15% tł., Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, JAJA kurze, Kolendra, Czosnek, Cebula biała, Papryka słodka, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Kurczak (pierś), Kmin rzymski, Imbir, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 318 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.