Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pulpeciki drobiowe w sosie pomidorowo-koperkowym, ryż basmati, warzywa z pary
Kurczak (pierś), Kurczak udko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Czosnek, JAJA kurze, Ryż basmati, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ŚMIETANA 15% tł., Koperek, Brokuły, Kalafior, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 017 kJ/721 kcal |
Tłuszcz: 25,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 56,9 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 63,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.