Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
Pulpeciki drobiowe w sosie serowo-koperkowym, mizeria z rzodkiewką, maślany keto mus z kalafiora i korzenia pietruszki
Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Rzodkiewka, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Koperek, Śmietanka 36% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz biały, Czosnek, MASŁO 82% tł., Cebula biała, Kurczak udko, Pietruszka, Olej rzepakowy, Kalafior, Woda mineralna niegazowana, Sól, Pieprz czarny, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 499 kJ/597 kcal |
Tłuszcz: 45,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,5 g |
Węglowodany: 10,3 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 30,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.