Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten

Pulpeciki drobiowe w sosie serowo-koperkowym, mizeria z rzodkiewką, maślany keto mus z kalafiora i korzenia pietruszki

Kalafior, Kurczak udko, Pietruszka, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Śmietanka 36% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Woda mineralna niegazowana, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Woda, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Cebula biała, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Koperek, Natka pietruszki, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Pieprz biały

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 498 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 45,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,5 g
Węglowodany: 10,3 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 30,3 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: