Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pulpeciki w sosie musztardowym z pieczarkami, bezglutenowe tagliatelle, pieczone buraczki
Burak, Kurczak udko, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), ŚMIETANA 15% tł., Pieczarka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Kurczak (pierś), Cukier, Natka pietruszki, Makaron tagliatelle bezglutenowy (mąka kukurydziana, mąka ryżowa), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 382 kJ/330 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 26,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.